"Hiton hyvä työpaikka"

Rakentajammepa sen tiivistikin. Tervo on nimittäin työpaikkana mukava, mutkaton ja luotettava – niin kuin hyvä kaveri. Meillä ei turhista napista, vaan keskitytään olennaiseen. Kun yhteishenki pelaa ja kaikilla on tilaa tehdä hommansa hyvin, syntyy paras lopputulos.

Rankka työ vaatii hyvät edut

Työntekijöiden hyvinvointi on meillä etusijalla. Koska työ on rankkaa, kannustamme tervolaisia käymään vapaa-ajalla vaikkapa punttisalilla, uimassa tai harrastamassa jotain muuta itselle mieluisaa liikuntaa työnantajan kustantamana. Keskustelemme kustannettavasta liikuntaedusta aina henkilökohtaisesti työntekijän kanssa, sillä emme ole lajisidonnaisia. Meillä on myös normaalia lakisääteistä kattavampi työterveyshuolto yhtiössämme. 

Hae töihin Tervolle!

Meillä on lähes jatkuvasti tarvetta tulevaisuuden tekijöille. Jos koet sopivasi Tervon porukkaan, laita hakemus tulemaan. Tällä hetkellä haemme erityisesti Kuopion ja Joensuun alueelle rakennusalan toimihenkilöitä, sekä rakennusammattimiehiä ja rakennusmiehiä. Kohteemme ovat joko käynnissä olevia, tai lähitulevaisuudessa alkavia.

Hae meille töihin

Täytä alla oleva lomake ja kerro meille itsestäsi - ehkä olet uusi työkaverimme?

Tutustu referensseihimme

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja perinteet itäsuomalaisten rakennetun ympäristön rakentajana. Asiakassuhteidemme perusta on molemminpuolinen luottamus. Tutustu referensseihimme!


Takaisin
ylös