Tämä kohde on suunnitteilla, ei vielä ennakkomarkkinoinnissa

Kotiniemessä yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet. Jos haluat herätä joka aamu Kallaveden kallioisessa saaristossa ja silti elää aivan kaupungin palveluiden kupeessa, täällä on sinun kotisi.

Kallaveden saaristomaisema on Kuopion ja koko pohjoisen Savon helmi. Rakentamattomat, kallioiset rantatörmät ja niitä ympäröivä savolainen järviluonto ovat olleet paikoillaan tuhansia vuosia. Kun koskematon luonto kohtaa modernin, ekologisen rakentamisen, syntyy suomalainen unelma: koti keskellä parasta pohjolaa.

Luonnonläheisyydestään huolimatta Kotiniemi sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Kuopion keskustasta: Saaristotie vie suoraan kaupunkiin niin pyörällä, bussilla kuin autolla. Alueen kauppa, Martti Ahtisaaren koulu ja Kuikkalammen päiväkoti ovat kaikki kilometrin säteellä. Täällä on kaikki, mitä ihminen tarvitsee.

Kuopio
Kerrostalo
Suunnitteilla

Osoite: Susisalmenkatu, 70840 Kuopio

Kaupunginosa: Saaristokaupunki

Hissi: on

Tutustu referensseihimme

Meillä on vuosikymmenten kokemus ja perinteet itäsuomalaisten rakennetun ympäristön rakentajana. Asiakassuhteidemme perusta on molemminpuolinen luottamus. Tutustu referensseihimme!


Takaisin
ylös